Om os

Jeff & Joy Børnesko

Vi vil altid bestræbe os efter at finde den bedste sko til dit barns fødder.

Jeff & Joy er Danmarks ældste børnesko butik. Butikken blev grundlagt i 1994. Butikkens navn stammer fra stifters børn Jeff & Joy.

Hos os måler vi ikke bare barnets fod, men også aktuelle sko indvendigt, da nogle modeller er store og andre små i størrelsen.

Vi kigger også på dit barns bevægelses gang, således at vi sikre os den rigtige støtte og pasform i skoen.

Vi går meget op i børns anatomi og sætter stor pris på at vejlede til det rette fodtøj.

Vi har mange kunder der kommer specielt til os pga. vores viden indenfor børns udvikling af fødderne, bevægelsesgang, materiale og sko opbygning, samt vores viden inden for børn med ekstra behov for støtte.

Det er meget vigtigt for os at være på børnehøjde, at fange barnets tillid, fører til en bedre oplevelse for jeres barn og deres forældre.

Vi forhandler sko til alle typer fødder smalle som brede, høj og lav vristet.

Vi tager gerne på messer i udlandet for at finde nye spændende modeller og følge med i hvad der kommer af nye mærker. Vi sætter dog aldrig kvalitet og pasform på spil.

Næstbedste løsning

Online personlig service

Vi vil til enhver tid anbefale at i kommer forbi butikken og få vores råd og vejledning, men kan det ikke lade sig gøre, vil vi gøre vores bedste for at give vores ekspertise på vores nye webshop.

Vi kan tilbyde denne service - med et gebyr på 50 kr.

Optag en video på din mobil af barnet der går på bare fødder gerne med opsmøgede bukseben så vi bedst muligt kan se barnets gang, både forfra og bagfra - se demonstrations video.

Det sender i til os, på mobil : 61 26 41 27 og vi vil finde 2-3 par sko som vi mener kunne være gode til barnet, og sender dem til jer.

I optager efterfølgende barnets gang igen, både forfra og bagfra, i alle de sko i får tilsendt - sender video igen, og derudfra vil vi komme med vores vejledning og anbefale den sko der passer bedst, og i kan returnere de resterende par sko igen.

Vi skal selvfølgelig også have barnets fodmål, følg vejledningen og husk at måle begge fødder, da det ikke er unormalt at der er forskel på højre og venstre.

Opmåling

Placer dit barn op ad et fodpanel og marker evt. med en bog hvortil den længste tå går ( tryk evt. let på tåen så du er sikker på den er helt strakt - og mål op.

Husk at måle begge fødder, da ikke alle fødder er lige store.

Vi skal bruge længden for at kunne anbefale rette størrelse.

Voksetillæg:

Vi anbefaler at en sko skal være 10-15 mm større end foden, så er der inkluderet voksetillæg samt et glidetillæg på ca 4 mm.

Det er dog ikke alle der magter så stort et voksetillæg, derfor er det meget vigtigt for os at kunne se barnets bevægelsesgang.

Dog vil der kun skulle være 10 mm til en begyndersko, det er svært nok i sig selv pludselig at skulle have sko på.

Når barnet når en alder af 8 år vokser foden ikke så hurtigt mere og 10 mm vil igen være nok.

Løbende opmåling:

I er altid velkommen til at komme ind med jeres barn og få målt fødder og sko efter - evt hver 2-3 mdr. da børn sjældent klager over at skoene klemmer.

Er skoene til gengæld for store vil barnet krumme tæerne sammen for at holde dem på og kan derved få hammertæer.

Tidsbestilling:

Hos os kan i bestille tid udenfor åbnings tid også.