Gå til registrering 

Kunde klub

Online personlig service

Vi vil til enhver tid anbefale at i kommer forbi butikken og få vores råd og vejledning, men kan det ikke lade sig gøre, vil vi gøre vores bedste for at give vores ekspertise på vores nye webshop.

Vi kan tilbyde denne service - med et gebyr på 50 kr.

Optag en video på din mobil af barnet der går på bare fødder gerne med opsmøgede bukseben så vi bedst muligt kan se barnets gang, både forfra og bagfra - se demonstrations video.

Det sender i til os, på mobil : 61 26 41 27 og vi vil finde 2-3 par sko som vi mener kunne være gode til barnet, og sender dem til jer.

I optager efterfølgende barnets gang igen, både forfra og bagfra, i alle de sko i får tilsendt - sender video igen, og derudfra vil vi komme med vores vejledning og anbefale den sko der passer bedst, og i kan returnere de resterende par sko igen.

Vi skal selvfølgelig også have barnets fodmål, følg vejledningen og husk at måle begge fødder, da det ikke er unormalt at der er forskel på højre og venstre.

Opmåling:

Placer dit barn op ad et fodpanel og marker evt. med en bog hvortil den længste tå går ( tryk evt. let på tåen så du er sikker på den er helt strakt - og mål op.

Husk at måle begge fødder, da ikke alle fødder er lige store.

Vi skal bruge længden for at kunne anbefale rette størrelse.

Voksetillæg:

Vi anbefaler at en sko skal være 10-15 mm større end foden, så er der inkluderet voksetillæg samt et glidetillæg på ca 4 mm.

Det er dog ikke alle der magter så stort et voksetillæg, derfor er det meget vigtigt for os at kunne se barnets bevægelsesgang.

Dog vil der kun skulle være 10 mm til en begyndersko, det er svært nok i sig selv pludselig at skulle have sko på.

Når barnet når en alder af 8 år vokser foden ikke så hurtigt mere og 10 mm vil igen være nok.

Løbende opmåling:

I er altid velkommen til at komme ind med jeres barn og få målt fødder og sko efter - evt hver 2-3 mdr. da børn sjældent klager over at skoene klemmer.

Er skoene til gengæld for store vil barnet krumme tæerne sammen for at holde dem på og kan derved få hammertæer.

Tidsbestilling:

Hos os kan i bestille tid udenfor åbnings tid også.

Tilmeld dig kundeklubben her

Kunde klub